"İyi bir çalışma dönemi geçirdik"

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresunspor Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

NTV Spor 20.08.2015 - 15:49
"İyi bir çalışma dönemi geçirdik"

Kandemir, 10 Ağustos'ta Giresun'da yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, hafta sonunda Bolu'da kampa girerek, lig hazırlıklarını burada sürdüreceklerini ifade etti.

Giresun'daki çalışmalarının yarın sabah yapacakları antrenmanla tamamlanacağını kaydeden Kandemir, "Türk oyuncularımızla çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Yabancı oyuncularımız hafta başından itibaren yavaş yavaş takıma katılmaya başladı. Amacımız Giresun'daki dönemde oyuncularımızın toparlanması ve takıma adapte olmalarıydı. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Oyuncularımızın performansından memnun kaldık" diye konuştu.

Bolu'da 15 gün süreyle kamp yapacaklarını belirten Kandemir, "İlk kez bu ligde mücadele edeceğiz. Başarılı olmak istiyoruz. Onun için sezon öncesi hazırlık çalışmaları bizim için çok önemli. Giresun'daki kampta yabancılardan yoksunduk. Bolu'da tüm yabancılarımız takıma katılmış olacak. Tam kadro çalışma imkanı bulacağız. Buradaki kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kandemir, Bolu kampının ardından hazırlık turnuvalarına katılacaklarını dile getirerek, "Turnuvalar bizim için çok önemli.
 Oyuncularımızın kaynaşmalarının yanı sıra lige daha iyi hazırlanmamızı sağlayacak. Yine oyuncularımızın performansını yakından göreceğiz. Turnuvaların ardından takıma takviye gerekmesi durumunda da bu yönde çalışmalarımız olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...