Telekom'da yeni sezon hazırlıkları

Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına başladı.

NTV Spor 23.08.2015 - 13:44
Telekom'da yeni sezon hazırlıkları

Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarı hedefleyen "Mavi Kaplanlar" sezon hazırlıklarını 26 Ağustos Çarşamba gününe kadar Ankara'da sürdürecek.

Kadrosunu 8 yeni oyuncuyla güçlendiren başkent ekibi, başantrenör Ercüment Sunter yönetiminde tüm oyuncuların katılımıyla yeni sezon öncesi ilk antrenmanını Ankara'da yaptı.

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, sezon başına kadar iyi bir takım kimyası oluşturacaklarına inandığını belirterek, "Kadromuzda önemli revizyona gittik. A Milli Takım formasını giymiş önemli isimleri ve Avrupa'da kendisini kanıtlamış başarılı oyuncuları kadromuza kattık" dedi.

Avrupa'nın en zorlu liglerinden birinde mücadele edeceklerini kaydeden Sunter, "Bu zorlu mücadele içinde öncelikli hedefimiz normal sezonu ilk 8 takım arasında tamamlayarak, play-off'lara kalmak olacak. Ayrıca bu sezon iki kulvarda başarı hedefliyoruz. Uzun bir süreden sonra ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edeceğiz. Kurduğumuz kadro ile FIBA Avrupa Kupası'nda başarılı olacağımıza inanıyorum. Takımımızın üst seviyelere çıkması için Türk Telekom taraftarlarıyla bütünleşip elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"MAVİ KAPLANLAR" BOSNA HERSEK YOLCUSU
Türk Telekom, sezon hazırlıkları kapsamında 27 Ağustos Perşembe günü Çanakkale'de 7 günlük kampa girecek ve sonrasında Mirza Delibasic Turnuvası için Bosna Hersek'e gidecek.

Saraybosna'da 9-10 Eylül tarihlerinde 2 hazırlık maçı yapacak Türk Telekom, ardından Antalya'ya geçecek ve bu kentte de 3 hazırlık maçı oynayacak.

Başkent temsilcisi, 28 Eylül'de başlayacak Ankara Turnuvası ile seyircisiyle buluşacak. Türk Telekom 9 Ekim'de başlayacak lig maratonu öncesi son 2 hazırlık maçını ise Konya'da yapacak.

 

Sayfa Yükleniyor...