"Hedefimiz her kulvarda zirvede yer almak"

Basketbolda Pınar Karşıyaka'yı 76-74 yenerek 31. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Anadolu Efes'in Genel Direktörü Alper Yılmaz, mücadele ettikleri her kulvarda zirvede yer almayı hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 08.10.2015 - 17:01
"Hedefimiz her kulvarda zirvede yer almak"

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, geçen sezon Basketbol Süper Ligi play-off finalinde mücadele ettikleri Pınar Karşıkaya ile bu kez de yeni sezon öncesinde Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşılaştıklarını belirtti.

Üst düzeyde bir mücadele olduğunu bildiren Yılmaz, "Maçın büyük bölümünü önde götürdük. Farkı açtığımız zamanlarda rakip takım bizi yakaladı ve heyecanın bitiş düdüğüne kadar sürdüğü maçı son saniye basketiyle kazandık. Cumhurbaşkanlığı Kupası, bu sezon ki hedeflerimizden ilkiydi. Bu anlamlı kupayı 10. kez kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncularının maçın son düdüğüne kadar mücadeleyi bırakmadıklarını kaydeden Yılmaz, "Aynı şekilde Karşıyaka'yı da ortaya koydukları mücadeleden ve maçın sonunda gösterdikleri centilmenlikten dolayı tebrik ederim. Keyifli bir maç oldu. Sezona kupayla başlamak çok güzel. Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz ama eksiklerimiz ve geliştirmemiz gereken yönlerin üzerine yoğunlaşmalıyız. Bu hafta sonunda Basketbol Süper Ligi ve gelecek hafta da THY Avrupa Ligi başlayacak. Ayrıca ligin ortasında Türkiye Kupası oynanacak. Türkiye Kupası'nı da müzemize götürmek istiyoruz. Avrupa Ligi'nde de daha önce iki kez katıldığımız dörtlü finale üçüncü kez kalmak amacındayız. Hedefimiz, mücadele ettiğimiz her kulvarda zirvede yer almak. Bunun için çok çalışmaya devam etmeliyiz. Umarım sezonu bütün hedeflerimize ulaşarak tamamlayabiliriz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...