"Ya Galatasaray ya da Milli Takım"

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Aziz Yıldırım'ın "Milli Takıma oyuncu göndermeyiz" açıklamaları sonrası yeniden gündeme gelen Ergin Ataman konusuna son noktayı koydu.

NTV Spor 03.11.2015 - 21:33
"Ya Galatasaray ya da Milli Takım"

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, TRT Spor'da katıldığı Spor VIP Programı'nda Ergin Ataman'ın milli takımdaki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Harun Erdenay, FIBA'nın milli takım takviminde önemli değişiklikler yapacağını belirten Erdenay; “FIBA milli takımların takvimlerini değiştiriyor. Futbolu örnek alıyorlar artık. Bu durum da sene içlerinde de milli maçlar olacak. Yazın bile bu ortamda kolay olmuyordu antrenör için iki takımı çalıştırmak. Şu ortamda artık milli takım antrenörünün kulüp takımı çalıştırması imkansız. Bu durum Ergin Ataman ve Ekrem Memnun için de geçerli. Bunu daha önce de söylemiştim. Bu yeni statüyle önümüzdeki dönemde antrenörlerimiz sadece milli takımlarımızı ya da kulüp takımlarını çalıştıracak” dedi.

TBF Başkanı Erdenay, 2016 Olimpiyatları sonrası sözleşmesi sona erecek olan Ergin Ataman'ın, bu tarihte tercih yapması gerektiğini de belirtti.

 

Sayfa Yükleniyor...