"Arayı iyi değerlendirmek istiyoruz"

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un kaptanı Gülşah Akkaya, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

NTV Spor 17.11.2015 - 19:13
"Arayı iyi değerlendirmek istiyoruz"

Akkaya, hem lig hem de Avrupa Kupası'nda iddialı olduklarını belirterek, "Lig'de ilk 5 haftayı geride bıraktık ve tüm takımların en az bir mağlubiyeti var. Biz de 5 hafta içinde mağlubiyetler aldık fakat sezon başında koyduğumuz hedeflerimizden şaşmadık" dedi.

Akkaya, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda maçların ilk ayağını bitirdiklerini hatırlatarak, "Şu an grupta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonucunda ikinci sıradayız. İlk hedefimiz grubu birinci sırada bitirip, bir üst tura yükselmek. Maçların ikinci ayaklarında bu hedefimizi gerçekleştirebilecek konumdayız" diye konuştu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından kendilerini yoğun bir temponun beklediğini anlatan Akkaya, "Ülkelerinin milli takımlarına giden oyuncularımız var. Onların takıma tekrar katılımıyla hazırlıklarımıza yeniden başlayacağız. Takım olarak lige verilen arayı her anlamda iyi değerlendirmek istiyoruz. Aralık ayında bizleri çok yoğun maç temposu bekliyor. Evimizde oynayacağımız önemli maçlar var ve Ordu'da maç kaybetmek istemiyoruz. Evimizde önemli galibiyetler aldık ve bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...