Devler Furkan'ın peşinde

Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Cafe Crown, Furkan Aldemir'i kadrosuna katmak istiyor

NTV Spor 03.07.2010 - 19:34
Devler Furkan'ın peşinde

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, transfer döneminde bir kez daha aynı sporcuya talip oldu.

Daha önce Slovak futbolcu Miroslav Stoch ve milli basketbolcu Engin Atsür transferlerinde karşı karşıya gelen iki takım, bu sefer de Pınar Karşıyaka'nın 18 yaşındaki pivotu Furkan Aldemir için yarışıyor.

Oktay Mahmuti'yi baş antrenörlüğe getirerek basketbolda önemli bir atılım yapan Galatasaray Café Crown, genç yıldız için Karşıyaka yönetimine futbolcuların da dahil olduğu bir takas önerisinde bulunmuştu. Ancak bütçe sıkıntısı yaşayan yeşil-kırmızılılar, transfer için Galatasaray'dan daha fazla nakit talep edince görüşmeler tıkanmıştı.

Bu noktada Furkan'ı renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe Ülker devreye girdi. Sarı-lacivertliler, İzmir ekibinden transfer için salı gününe kadar süre istedi. Fenerbahçe geleceğin büyük yıldızlarından biri olacağına kesin gözüyle bakılan Furkan'ın bonservisini alıp genç yıldızın Karşıyaka'da bir yıl kiralık oynamasını planlıyor.

A Milli Takım'ın kadrosuna da çağrılması beklenen Furkan Aldemir, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Ümit Milli Takım'la birlikte Hırvatistan'da bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...