Taştimur: G.Saray'ı yenmek müthiş mutluluk

Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur, Galatasaray Cafe Crown'u deplasmanda yenmenin onur verici bir olay olduğunu söyledi.

NTV Spor 09.01.2011 - 16:47
Taştimur: G.Saray'ı yenmek müthiş mutluluk

Beko Basketbol Ligi'nde haftaya lider giren Galatasaray Cafe Crown'ı 70-63 yenen Olin Edirne'de başantrenör Gökhan Taştimur, karşılaşmanın son dakikasında panik yapmalarına karşın kazanmayı bildiklerini söyledi.

Gökhan Taştimur, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu sezon üçüncü periyotlarda takımın iyi bir istatistik tutturduğunu kaydederek, bunun Galatasaray Cafe Crown karşısında da sürdüğünü belirtti.

Disiplini elden bırakmayan oyuncularını tebrik ettiğini kaydeden Taştimur, "Son dakikada panik yapsak da kazanmayı bildik. Galatasaray Cafe Crown'ı burada yenmek onur verici. Müthiş bir mutluluk. İyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Artık önümüzdeki hafta Efes Pilsen ile yapacağımız maça bakacağız" şeklinde konuştu.

Efes Pilsen'e isim değişikliğine gitme zorunluluğu getirildiğinin hatırlatılması üzerine de Taştimur, lacivert-beyazlı kulübün basketbolun lokomotifi olduğunu kaydederek, "Kapanması gibi bir durumun olması gerçekten Türk basketbolu için üzücü olur. Umarım bir formül bulunur" dedi.

Öte yandan, Galatasaray Cafe Crown-Olin Edirne maçını, A Milli Basketbol Takımı'nı 2010 Dünya Şampiyonası'nda ikinciliğe taşıyan Bogdan Tanjevic de izledi.

Sayfa Yükleniyor...