Panküp Kayseri'de kapanma tehlikesi

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Panküp Kayseri Şekerspor'un kulüp başkanı ve Kayseri Şeker Fabrikası Başkanvekili Fevzi Konaç, ''Şu an her türlü sponsorluk şirketimiz için büyük bir külfettir'' dedi.

NTV Spor 11.05.2011 - 13:53
Panküp Kayseri'de kapanma tehlikesi

Fevzi Konaç ve kulüp yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'yi makamında ziyaret etti.

Konaç, burada yaptığı açıklamada, şirket olarak aldıkları tasarruf tedbirleri çerçevesinde her türlü sponsorluk anlaşmasını fesettiklerini belirtti.

Panküp Kayseri Şekerspor'un kapanmaması için Kayserili sporseverlerden destek isteyen Konaç, ''Bizler Panküp Şekerspor'un Kayseri ve Türkiye için ne derece önemli bir spor kulübü olduğunu iyi bilmekteyiz. Fakat bizi de anlayışla karşılamalısınız, ki şu an şirketimiz birtakım ekonomik yaptırımları hayata geçirmek zorunda. Bunların en başında sponsorluklar ve spor kulüplerine olan destekler vardır. Yeni bir sponsorluk anlaşması için yeterli kaynağımız yok. Şu an her türlü sponsorluk şirketimiz için büyük bir külfettir. Bu nedenle Kayseri'nin bizi anlayışla karşılayacağına inanarak, Kayserili sporseverlerin yeni sezon öncesi kulübümüze destek olmalarını ve kulübün kapatılmaması için gayret göstermelerini diliyoruz. Sizlerin de bu konuda bizlere öncülük edeceğine inancımız tamdır'' dedi.

Vali Mevlüt Bilici ise Panküp Şekerspor'un Kayseri'nin tanıtımı noktasında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, ''Eğer şirketiniz bu konuda farklı isimler ve çözüm yolları ile kulübe destek olamayacak durumda ise destek aramaktan başka yolumuz yok. Umarız Kayserili sporseverler bu kulübe gereken desteği verir ve kulübün kapanmasına engel olur. Bu konuda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden şüpheniz olmasın'' diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...