Beşiktaş'ta kriz büyüyor

Beko Basketbol Ligi'nin iddialı takımlarından Beşiktaş, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik yönetim, kontratı devam eden oyunculardan Cüneyt Erden, Bekir Yarangüme ve Serhat Çetin'i kadroda düşünmezken; sözleşme feshi üzerinde bir anlaşmaya varılamadı.

NTV Spor 15.06.2011 - 18:35
Beşiktaş'ta kriz büyüyor
Beko Basketbol Ligi'nin iddialı takımlarından Beşiktaş, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İsim sponsorluğu için arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlılar, bir yandan da yeni yılın kadro yapılanması üzerinde çalışıyor.
 
Teknik yönetim, kontratı devam eden oyunculardan Cüneyt Erden, Bekir Yarangüme ve Serhat Çetin'i kadroda düşünmezken; sözleşme feshi üzerinde bir anlaşmaya varılamadı.

Beşiktaşlı oyuncular beş aydır paralarını alamıyorlar. Siyah-beyazlı yönetim, gelecek sezon kadroda düşünmediği basketbolculara, "alacaklarına karşılık takımdan ayrılmaları" önerisinde bulundu. Ancak gelecek sezonki hak edişlerinden vazgeçmek istemeyen oyuncular anlaşma yoluna gitmek istiyor. Bu süreçte Beşiktaş ile oyuncuları arasında bir psikolojik savaş yaşanıyor.
 
Siyah-beyazlı yönetim yaptığı son tebligat ile Bekir, Cüneyt ve Serhat'a günde üç antrenman zorunluluğu koydu. Buna göre oyuncular 31 Temmuz'a kadar sabah sekizde kros, 10'da basketbol ve 16'da toplu idman yapmak zorundalar.
 
Türk sporunda benzer bir durum geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe futbol takımı teknik direktörü Christoph Daum ile yaşanmış, uzun süren anlaşmazlığın ardından taraflar anlaşma yoluna gitmişti.

Sayfa Yükleniyor...