Beşiktaş'tan Deron Williams ve Zaza Pachulia hamlesi

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, New Jersey Nets'ten Deron Williams ile prensip anlaşmasına vardı. D-Will'in yanı sıra Zaza Pachulia Beşiktaş'a katılmaya çok yakın. 27 yaşındaki Deron Williams, Nets'ten önce Utah Jazz'da Mehmet Okur ile birlikte forma giymişti.

NTV Spor 07.07.2011 - 12:32
Beşiktaş'tan Deron Williams ve Zaza Pachulia hamlesi

Transferde uzun süredir sessiz kalan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, sessizliğini flaş transferlerle sonlandırmayı amaçlıyor.

Sponsorluk arayışları devam eden siyah-beyazlı takım, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon Allen Iverson'ı getirerek büyük sükse yapan Beşiktaş, yine hedef olarak NBA oyuncularını belirlerken, bu kapsamda Deron Williams ve Zaza Pachulia ile görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş Başantrenörü Ergin Ataman, NBA oyuncuları Deron Williams ve Zaza Pachulia ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.
Ataman, yaptığı açıklamada, özellikle Deron Williams'a değinerek, ''Bu oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi gelirse Allen Iverson'dan daha büyük bir yıldız transferi olacak. Avrupa basketbol kamuoyu bile bu oyuncunun gelmesi halinde Avrupa'ya gelen en büyük oyuncu olacağı yorumunda bulunuyor. Bunun yanında Zaza Pachulia ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Her iki oyuncuyla anlaşmaya yakınız'' dedi.

Ergin Ataman, ayrıca Türk pasaportu olan ve Ersin Dağlı ismini alan Erwin Dudley'nin yanı sıra Can Akın, Ersin Görkem ve Mehmet Yağmur ile prensip anlaşmasına vardıklarını sözlerine ekledi.

İKİ NBA YILDIZI RENK KATACAK
Siyah-beyazlı takım, Zaza Pachulia ve Deron Williams'ı transfer etmesi halinde Beko Basketbol Ligi'ne yine renk katacak.

Geçen sezon Allen Iverson'ı getirerek, hem ABD'de hem de Avrupa'da gündem yaratan Beşiktaş, bu sefer iki NBA oyuncusuyla adından söz ettirecek.

NBA takımlarından New Jersey Nets'de forma giyen 27 yaşındaki ve 1.91 metre boyundaki Deron Williams, oyun kurucu pozisyonda görev alıyor. Geçen sezon 20.1 sayı ortalamasıyla oynayan NBA yıldızı, 6 sezondur bu organizasyon içinde görev yapıyor.

Beşiktaş'ın bir diğer NBA patentli transferi ise Gürcü asıllı Zaza Pachulia olacak. Ülkerspor'dan yetişen ve bu takımda oynadığı basketbolla NBA'ye giden Pachulia, aynı zamanda Türk pasaportu taşıyor. Kısa süreli Orlando Magic ve Milwaukee Bucks maceralarının ardından Atlanta Hawks'a transfer oldu. Altı sezondur bu takımda forma giyen 27 yaşındaki ve 2.11 metre boyundaki oyuncu pivot pozisyonunda görev yapıyor.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, NBA ekiplerinden New Jersey Nets'te forma giyen D-Will lakaplı Deron Williams ile prensipte anlaşmaya vardı.

27 yaşındaki 1.91 boyundaki Williams, 2 kez All Star'a seçildi.

Sayfa Yükleniyor...