Beşiktaş Milangaz'ın yeni hedefi Marcin Gortat

NBA'de lokavt devam ederken, Beşiktaş Milangaz da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce Luol Deng ve Carlos Boozer ile görüşen siyah-beyazlı kulübün hedefinde şimdi de Polonyalı Pivot Marcin Gortat var.

NTV Spor 20.11.2011 - 23:26
Beşiktaş Milangaz'ın yeni hedefi Marcin Gortat

Beşiktaş Milangaz, yeni bir NBA oyuncusunu kadroya katmaya hazırlanıyor.

NBA'de Oyuncular Birliği Sendikası, takım sahiplerinin teklifini reddettikten sonra sezonun ortadan kalkma ihtimali gündeme gelmişti. Lokavtın daha uzun sürme ihtimalini değerlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, pota altını kuvvetlendirmenin peşinde...

İlk olarak Minnesota Timberwolves forveti Kevin Love ile görüşen siyah-beyazlı kulüp, yıldız oyuncudan olumsuz yanıt aldı. Alternatifler arasında Carlos Boozer ve Luol Deng'i bulunduran Beşiktaş Milangaz, yüksek sigorta bedelleri bulunan bu iki oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor.

NBA'de oynayan birçok basketbolcunun menajeri, oyuncularını Beşiktaş'a öneriyor. Ancak siyah-beyazlı kulübün transfer listesinde öne çıkan isim Polonyalı pota altı oyuncusu Marcin Gortat.

Boozer ve Deng'e oranla daha düşük kontrata sahip Gortat, gelecek üç yılda NBA'den yaklaşık 22 milyon dolar kazanacak. Bu da Gortat'ın sigorta bedelinin daha hesaplı olmasını sağlıyor. Phoenix Suns forması giyen Marcin Gortat, daha önce de Rus ekibi Spartak St. Petersburg ile görüşmüştü. 27 yaşındaki pivot, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaşıyor.

Sayfa Yükleniyor...