Ustaoğlu'ndan taraftara çağrı

FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası G Grubu'nda yarın Almanya'dan Telekom Baskets Bonn'u konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Tamer Ustaoğlu, taraftara çağrıda bulundu.

NTV Spor 21.11.2011 - 15:55
Ustaoğlu'ndan taraftara çağrı

Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (G) Grubu'nda yarın Almanya'dan Telekom Baskets Bonn'u konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Tamer Ustaoğlu, ''Taraftarımızı her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz'' dedi.

Ustaoğlu, ligde Fenerbahçe Ülker yenilgisinin ardından yarın EuroChallenge Kupası'nda Alman ekibi Telekom Baskets Bonn'u konuk edeceklerini söyledi.

Grupta hedeflerinin ilk 16'ya kalmak olduğunu hatırlatan Ustaoğlu, ''Rakibimiz kendi liginde başarılı sonuçlar alan ve geçen hafta da Türk Telekom'u mağlup eden bir ekip. Biz de her geçen gün istediğimiz seviyeye yükseliyoruz. Yarın taraftarımızın da desteğiyle karşılaşmadan galip ayrılacağımıza inanıyorum. Taraftarımızı her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Öte yandan, yarın saat 20.30'da Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak Pınar Karşıyaka-Telekom Baskets Bonn maçının 10 liradan satılacak biletleri yarın Karşıyaka Spor Salonu'ndan temin edilebilecek.

Sayfa Yükleniyor...