Fenerbahçe Ülker’in kader maçı

Turkish Airlines Euroleague’de Fenerbahçe Ülker, Top 16’daki son maçında İtalya’nın EA7 Emporio Armani takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Nefesleri kesecek bu mücadele, saat 19:30'dan itibaren NTV Spor ekranlarından yayınlanacak.

NTV Spor 28.02.2012 - 11:51
Fenerbahçe Ülker’in kader maçı

Turkish Airlines Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, Top 16'daki son maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Bua akşam 19:30'da Mediolanum Forum'da oynanacak bu kritik mücadele NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Sarı Lacivertli ekip G Grubu'nda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ile averajla son sırada bulunuyor. Temsilcimizin turu geçip ilk sekiz takım arasına kalması için karşılaşmadan galibiyetle ayrılması ve aynı zamanda Panathinaikos'un da, Unics Kazan'ı mağlup etmesi gerekiyor. Fenerbahçe Ülker ilk maçta sahasında ağırladığı İtalyan ekibini 65-63 mağlup etmişti.

Takım istatistiklerinde temsilcimiz %75.53 ortalama ile oynarken iki sayıda %49.1, üç sayıda %32.9, faul atışlarında da %76,8 ortalama ile oynuyor. Takımın en skorer ismi ise 12,9 ortalama ile Bojan Bogdanovic. James Gits de 4,2 ribaund ortalaması ile oynarken Emir Preldzic ise 2,9 asist ortalaması ile mücadele ediyor.

İtalyan ekibi ise şuanda puan cetvelinde 2 galibiyet 3 mağlubiyet ile averajla üçüncü sırada yer almasına rağmen son sekize kalmak için şansı bulunmuyor. Armani'nin hücumda en etkili ismi ise 12,7 ortalama ile Malik Hairston. Bu oyuncu 3 sayı bölgesinden ise %55 ortalama ile mücadele ediyor. ribaundlarda Ioannis 6,5 ribaund, Omar Cook da 5,5 asist ile takımı adına bu kategoride ilk sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...