"Ceza verilirse Pascal cebinden ödeyecek"

Beko Basketbol Ligi'nin play-off yarı final serisinde oynanan Beşiktaş Milangaz-Galatasaray Medical Park karşılaşmasında sahaya inerek taraftara "üçlü" çektiren Pascal Nouma, kulübün bu olaydan dolayı ceza alması halinde, cezayı kendi cebinden ödeyeceği belirtildi.

NTV Spor 21.05.2012 - 17:00
"Ceza verilirse Pascal cebinden ödeyecek"

Beko Basketbol Ligi'nin play-off yarı final serisinde oynanan Beşiktaş Milangaz-Galatasaray Medical Park karşılaşmasında sahaya inerek taraftara "üçlü" çektiren Pascal Nouma, kulübün bu olaydan dolayı ceza alması halinde, cezayı kendi kendi cebinden ödeyeceği belirtildi.

Her Pazartesi, NTV Spor Radyo'da yayınlanan Orhun Gencer'in sunduğu, Oğuz Yenihayat'ın yorumlarıyla renk kattığı "Basketbol Analiz" programına telefonla bağlanan Pascal Nouma'nın menajeri Murat Tokel, kulübün ceza alması halinde, cezayı Pascal Nouma'nın ödeyeceğini kaydetti.

Beşiktaş Milangaz - Galatasaray Medical Park maçında sahaya inerek taraftarlara "üçlü" çektirmesinin ardından siyah beyazlı kulübün ceza alacağına dair haberlerin yayılmasının ardından Doker, "Pascal ile konuştum, çok üzgündü. Kulübün maddi sorunları yaşadığı günlerde, böyle bir ceza gelecekse, kendisinin ödeyeceğini belirtti. Böyle bir şeyden dolayı ceza gelebileceğini düşünmediğini söyledi. Eğer ki federasyon bir ceza verecekse Pascal cezayı kendisi ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Tokel, bu durumu başkan Fikret Orman ve basketbol şubesine de ilettiklerini ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...