İziç'in geleceği belli oldu!

Tofaş Kulüp Başkanı Efe Aydan, 5 yıldır takımlarını çalıştıran Nihat İziç ile ilgili kararlarını açıkladı. İşte Tofaş'ın İziç kararı...

NTV Spor 30.05.2012 - 09:34
İziç'in geleceği belli oldu!

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş'ın kulüp başkanı Efe Aydan, antrenör Nihat İziç'in sözleşmesini yenilemeyeceklerini belirterek, "Yeni sezonda yeni Tofaş oluşturmak için çalışmalara başladık" dedi.

Aydan, gelecek sezon yeni bir yapılanmaya gideceklerini belirterek, şampiyonlukların yaşandığı günlere dönmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Yeni sezon için iddialı bir ekip oluşturmak istediklerini vurgulayan Aydan, "Beş yıldır takımı çalıştıran antrenörümüz Nihat İziç'in sözleşmesini yenilemeyeceğiz. Yeni sezonda yeni Tofaş oluşturmak için çalışmalara başladık" dedi.

Aydan, yeni sezonda tüm kulvarlarda başarılı olmak istediklerini ifade ederek, "Şu an için transfer çalışmamız yok. Öncelikle antrenör arayışlarımızı sonlandırmak istiyoruz. Bu konuda daha önce takımda forma giymiş ve takımı çalıştırmış olan Tolga Öngören ile teknik menajer olarak takımda görev alması için görüşmemiz oldu. Önümüzdeki hafta durumu netleşecek. Antrenör arayışlarımızı tamamladıktan sonra, hedefi olan yerli ve yabancı oyuncularla görüşmelerimiz olacak. Geçtiğimiz sezon forma giyen birçok oyuncumuzun anlaşmaları devam ediyor. Gerekli görülen mevkilere hedefimize göre takıma katkısı olacak oyuncuları renklerimize bağlamak istiyoruz"  diye konuştu.

Aydan, yeni sezonda Bursa'nın yeni bir Tofaş izleyeceğini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...