İstanbul'a zorunlu dönüş!

Galatasaray Medical Park İstanbul'a zorunlu dönüş yaptı... Rusya'daki elverişsiz hava şartları sebebiyle bir gün gecikmeli olarak hareket eden, ardından İstanbul'a dönen Sarı-Kırmızılılar'da son durumu takımın başantrenörü Ergin Ataman anlattı.

NTV Spor 20.11.2012 - 17:17
İstanbul'a zorunlu dönüş!

Galatasaray Medical Park, Eurocup'ta yarın deplasmanda oynayacağı Lokomotiv Kuban maçı için bir gün gecikmeli de olsa bugün öğle saatlerinde Rusya'ya hareket etmişti. Sarı-Kırmızılıları taşıyan uçak, Rusya'daki olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul'a döndü.

Yoğun sis nedeniyle dün iptal uçuşun ardından bugün saat 11:00'de Rusya'ya uçması planlanıyordu. Taklaşık 3 saatlik rötarın ardından Rusya'ya hareket eden kafile, saat 17:00 sularında İstanbul'a zorun dönüş yapmak zorunda kaldı.

"HAVA ŞARTLARI ÇOK KÖTÜ"
NTV Spor'a konuşan Galatasaray Medical Park başantrenörü Ergin Ataman, Rusya'daki havalimanının 24 saattir kapalı olduğunu ve hava koşullarının da yarın devam edeceği bilgisinin geldiğini söyledi. Takımın yorgun ve bitkin olduğunu söyleyen Ataman, EuroCup'ın ısrarla maçı oynatmak istediğini belirterek, "Bir şekilde gelin diyorlar, ancak gitmemiz mümkün görünmüyor. Hava şartları çok kötü. Biz maçın ileri bir tarihe ertelenmesini istiyoruz. Yarın bir şekilde hava değişse ve gitsek bile oyuncularım bitik durumda" diye konuştu.

Rusya'daki elverişsiz hava şartları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na dönüş yapan Galatasaray, Lokomotiv Kuban ile yarın saat 18:30'da karşı karşıya gelecek.

"MAÇ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMELİ"
Eurocup'ta deplasmanda oynayacağı Lokomotiv Kuban maçı için Rusya'ya giden, hava koşulları nedeniyle Rusya'ya inemeyip İstanbul'a geri dönen Galatasaray Medical Park'ın antrenörü Ergin Ataman, NTV Spor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ataman, maçın ileri bir tarihe ertelenmesini talep ettiklerini söyledi.

Ergin Ataman, "Kaptan pilot inemeyeceğini anlayınca İstanbul'a dönmeye karar verdi. Bir belirsizlik var. Eurocup, yarın oynatmayı planlıyor. Şu anda bizi gelen bilgiye göre bütün uçuşlar iptal edilmiş durumda. Yarın da hava koşullarının devam edeceği bilgisi geldi. Yarın gidebileceğimizi sanmıyorum. Temaslarımız sürüyor. Maçın ileri bir tarihe ertelenmesi için ısrarla talep ediyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...