"Hawkins'in yerini doldurmamı beklemesinler"

Galatasaray Medical Park, kadrosunu Manuchar Markoishvili ile güçlendirdi. NTV Spor'a konuşan Markoishvili, transferinin kendisi için beklenmedik bir gelişme olduğunu, David Hawkins'le ilgili olarak da "Onun yerini doldurmamı beklemesinler" diye konuştu.

NTV Spor 29.01.2013 - 09:09
"Hawkins'in yerini doldurmamı beklemesinler"

Galatasaray Medical Park, kadrosuna Gürcü şutör-guard Manuchar Markoishvili'yi takviye etti. Bu sezon Henry Domercant ve Göksenin Köksal'ın şok sakatlıkları, ardından da David Hawkins'te yasaklı maddeye rastlanmasıyla sarsılan Sarı-Kırmızılılar, 2009'dan bu yana Cantu forması giyen Manuchar Markoishvili ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İstanbul'a gelen Manuchar Markoishvili transferini NTV Spor mikrofonlarına değerlendirdi.

Transferinin kendisi için beklenmedik bir gelişme olduğunu söyleyen Gürcü basketbolcu, "Benim için beklenmedik bir gelişmeydi bu transfer ve sezon ortasında transfer kararı almak gerçekten kolay değildi ama kariyerimi düşünerek bir karar vermek zorundaydım, Galatasaray'a imza attığım için çok mutluyum" dedi.

David Hawkins hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki oyuncu, "Hawkins'in yerini doldurmak zor. Ona karşı birçok kez oynadım. O çok büyük bir oyuncu. Ben buraya kendi karakterimi yansıtmaya geldim. Onun yerini doldurmamı beklemesinler" diye konuştu.

Gürcü oyuncu, vatandaşı Zaza Pachulia'dan Galatasaray ile ilgili olumlu referanslar aldığını söyledi.

Markoishvili, bu sezon Cantu formasıyla Turkish Airlines Euroleague'de 12.6 sayı 2.5 ribaund 2.1 asist ortalamasıyla mücadele ederken %43.9 ortalamayla da 3 sayılık isabet buldu.

Sayfa Yükleniyor...