"Hedefimiz grup liderliği"

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda ilk iki maçını kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, hedeflerinin gruptan lider olarak çıkmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 18.11.2013 - 15:15
"Hedefimiz grup liderliği"

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda ilk iki maçını kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sahasında oynayacağı Norrköping Dolphins maçında da galibiyet hedefliyor.
     
Kulüp başkanı Mehmet Özcan, Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
     
Dün ligde Kayseri KASKİ karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını ifade eden Özcan,"Kayseri ekibi, taraftarının baskısını da kullanarak galip gelmeyi başardı. Yaptığımız bazı hatalar var. Bunları telafi etmek zorundayız. Savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyuyoruz. Savunmamızda etkili oyunculardan biri olan Ecem'in 5 faulle oyun dışında kalması takımımızın direnme gücünü  düşürdü. Bugüne kadar aldığı galibiyetlerle motivasyonu oldukça yüksek olan Kayseri ekibi, hatalarımızı iyi değerlendirerek galip gelmeyi bildi. Buradaki hatalarımızdan dersler çıkararak bundan sonra daha iyi olmanın mücadelesini vereceğiz" dedi.
     
Ligdeki mağlubiyeti unutup Avrupa Kupası'na konsantre olduklarını bildiren Özcan, "Avrupa'da aynı hataları yapmayacağız. Grupta ilk iki maçımızı kazandık. Norrköping Dolphins ile çarşamba günü oynayacağımız üçüncü maçı da galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz gruptan lider olarak çıkmak. Chevakata Vologda karşısında aldığımız galibiyette en büyük paya sahip olan taraftarlarımızı yeniden desteğe çağırıyoruz. Taraftarlarımızdan o muhteşem atmosferi yeniden oluşturmalarını istiyoruz. Aldığımız galibiyetler bizi rehavete sürüklemedi. Daha çok çalışarak yeni başarıların peşine düştük. İnşallah bunun da meyvelerini alacağız" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...