Mersin'de hedef Fenerbahçe galibiyeti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Fenerbahçe karşısında galibiyet hedefliyor.

NTV Spor 29.11.2013 - 16:28
Mersin'de hedef Fenerbahçe galibiyeti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Fenerbahçe karşısında galibiyet hedefliyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, yaptığı açıklamada, Avrupa Kupasında Bulgar ekibi karşısında aldıkları galibiyet dolayısıyla takımı ve teknik ekibi kutladı. Dunav 8806 Ruse maçında sergilenen performansı Fenerbahçe maçında da görmek istediklerini ifade eden Özcan, "Hem Avrupa kupalarında, hem de Türkiye Ligi'nde şampiyonluk kovalayan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Ligde aldıkları her mağlubiyet Fenerbahçe'yi kamçılıyor. Galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Genç oyunculardan kurulu takımımız basit hatalar yapmadığı takdirde Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele ortaya koyacağına inanıyorum. Avrupa kupası maçıyla bulduğumuz moral ve motivasyonla Fenerbahçe maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Baş antrenör Ceyhun Yıldızoğlu da AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Bulgar ekibi Dunav 8806 Ruse'i 91-62 mağlup ederek, önemli bir maç kazandıklarını söyledi.

Savunma anlamında yaptıkları çalışmaların meyvelerini bu maçta topladıklarını belirten Yıldızoğlu,  "Eksikliklerimizi tespit ettik. Yapmamız gerekenleri masaya yatırarak bir yol haritası çizdik. Bunun sonucunda da kupada mutlak kazanmamız gereken Dunav 8806 Ruse maçını galibiyetle tamamladık" dedi.

Yıldızoğlu, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarın Fenerbahçe ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını kaydetti.

Oynadıkları bütün maçlara kazanma arzusuyla çıktıklarını vurgulayan Yıldızoğlu, "Fenerbahçe ligdeki güçlü takımlardan biri ama genç oyuncularımın da inanılmaz bir kazanma arzusu var. Ellerinden geleni yapıyorlar. Avrupa kupası maçında gösterilen performans, Fenerbahçe karşısındaki kazanma umudumuzu artırdı. Umarım istediğimiz olur" diye konuştu.


 

Sayfa Yükleniyor...