"Zorlandığımız zamanlar oldu ama kazanmasını bildik"

Ligde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 64-56 mağlup eden Adana BOTAŞ'ın başantrenörü Aziz Akkaya, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

NTV Spor 08.12.2013 - 16:45
"Zorlandığımız zamanlar oldu ama kazanmasını bildik"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 64-56 mağlup eden Adana BOTAŞ'ın başantrenörü Aziz Akkaya, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Akkaya, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, oyuncuları başarılarından dolayı kutladı.

Çukuroava yöresindeki her iki takımın da hem Türkiye liginde hem de Avrupa Kupasında kentlerini en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Akkaya, "Akdeniz derbisini kazanmak güzeldi. İstediğimiz performansı sahaya yansıttık. Zorlandığımız zamanlar oldu ama kazanmasını bildik. Başarımızı bundan sonraki maçlarda da sürdürmek istiyoruz" dedi.

MERSİN CEPHESİ
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise istedikleri gibi oynayamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Oyunun kırılma anlarında doğru müdahalelerde bulunamadıklarını dile getiren Yıldızoğlu, "Avrupa Kupasında başarılı maçlar çıkarıyoruz. Oradaki performansımızı ligdeki maçlara da yansıtmak zorundayız. İki ileri bir geri gidiyoruz. İki maçta iyi oynuyorsak, bir maç bizi hüsrana sürüklüyor. Bu kötü gidişe çözüm bulmak zorundayız. İstediğimiz gibi başlayamadığımız oyunun üzülen tarafı biz olduk. Daha iyi olmak için daha çok çalışmalıyız" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...