BEŞİKTAŞ, İSPANYA'DA AVANTAJ PEŞİNDE

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında bu akşam, İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak. Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak maç saat 20:00'da başlayacak ve Star'dan naklen yayınlanacak.

NTV Spor 08.03.2012 - 00:10
BEŞİKTAŞ, İSPANYA'DA AVANTAJ PEŞİNDE

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, 3. tur ilk maçında avantaj arıyor. Siyah-beyazlılar, İspanya deplasmanında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Star'dan naklen yayınlanacak maçı İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek. Avrupa Ligi'nde ilk kez son 16'ya kalan temsilcimiz, 15 Mart'ta İstanbul'da oynanancak rövanş maçı için avantaj yakalamaya çalışacak.

3. tur ilk maçında Beşiktaş'ta 3, Atletico Madrid'de 5 futbolcu sakat. Siyah-beyazlı takımda Almeida, Hilbert ve Tanju oynamayacak. Atletico'da Arda, Tiago, Silvio, Diego ve Antonio Lopez forma giyemeyecek.

Temsilcimizde, Quaresma, Sivok, Egemen, Veli, Ernst ve İbrahim Toraman sarı kart görmeleri durumunda rövanşta cezalı duruma düşecek. İspanyol ekibinde de Luis Perea ve Paulo Assunçao kart cezası sınırında.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında Atletico Madrid maçıyla 161. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugüne dek yaptığı 160 maçın 59'unu kazanıp, 30'unda berabere kaldı, 71'ini ise kaybetti. Bu maçlarda 201 gol atan Beşiktaş, kalesinde 232 gol gördü.

Avrupa Ligi'nde 2010 yılında şampiyon olan Atletico Madrid bu sezon da oynadığı 12 maçta sadece 1 kez yenildi, 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İspanyol ekibi, Beşiktaş'ı ağırlayacağı Vicente Calderon Stadı'nda çıktığı 6 maçı da kazandı ve 14 gol attı, kalesinde ise 2 gol gördü. Atletico'nun Avrupa Ligi'ndeki en golcü futbolcusu 6 golle Adrian Lopez oldu. Onu 5 golle Kolombiyalı Falcao takip etti.

Sayfa Yükleniyor...