FENERBAHÇE-ANTALYASPOR (CANLI ANLATIM)

Lider Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u ağırlıyor. Maçın canlı anlatımı ve yorumları NTVSpor.net'te...

NTV Spor 13.04.2014 - 18:27
FENERBAHÇE-ANTALYASPOR (CANLI ANLATIM)
Lider Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u ağırlıyor. Maçın canlı anlatımı ve yorumları NTVSpor.net'te...

 ABDÜLKERİM DURMAZ (MAÇ ÖNÜ): Çok keyifli ve her sonuca açık bir maç izleyeceğiz. Fenerbahçe eksikleri nedeniyle kendi esas gücünden aşağıda bir takımla çıkacak sahaya. Aynı güçte bir Fenerbahçe beklemiyorum o yüzden. Çok zorlu bir maç olacak ve bu da maçın çekişmesini ve kalitesini artıracak.


 MERT AYDIN (MAÇ ÖNÜ): Fenerbahçe tarafında ilk 11'de forma giyen birçok oyuncunun olmaması önemli tabii ki. Ancak bunun Salih Uçan için çok önemli bir şans olduğunu düşünüyorum. Selçuk çok tecrübeli bir futbolcu, işin defansif yönünü iyi oynayan bir isim. Kadlec'in performansı nasıl olacak merak konusu? Diğer taraftan da Semih'in sakatlığı tartışmaları engellemiş oldu. Oynatılıp oynatılmayacağı merak ediliyordu.


 MERT AYDIN (MAÇ ÖNÜ):Antalyaspor buradan mutlaka puan almak istiyor. 3 puan ilk hedef ama 1 puana da üzüleceklerini sanmıyorum. Kaybetseler de her şey onlar için bitmiş olmayacak kesinlikle. Ancak Antalyaspor'un rakibimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş diye düşünme lüksü kalmadı.


 ABDÜLKERİM DURMAZ (DK. 10): Tahminlerimizin tersine bir başlangıç oldu. Sarı lacivertliler genelde önde basan press yapan bir görüntü ile çıkardı sahaya kendi seyircisi önünde. 9-10 dakika oldu ve seyircileri heyecanlandıracak bir pozisyon olmadı. Bir boksa maçı gibi bakarsak iki takım da birbirinin açıklarını kolluyor. İlk dakikalara bakarsak Fenerbahçe'de eskiklerin yokluğu hissediliyor.


 ABDÜLKERİM DURMAZ (DK. 12): Fenerbahçe'nin normal başlangıcını yapamaması ve tempoyu hızlandırmaması Antalyaspor'un işine geliyor. Bu durumu değiştirmek için bir şey yapacaklarını sanmıyorum. İlk 10 dakikalık bölümde Antalyaspor istediğini sahaya yansıtan taraf gibi gözüküyor. Şükrü Saracoğlu'nda alışık olmadığımız şekilde temposuz bir maç oynanıyor.


 ABDÜLKERİM DURMAZ (DK. 30): Fenerbahçe'nin yediği golde Salih Uçan'ın yaptığı hareket faul mü değil mi büyük bir tartışma konusu olacak. Oyunda goller duran toplardan gelir derken, iki gol de duran toplardan geldi. Bundan sonra da çok ilginç ve her sonuca açık bir maç olacak.


 ABDÜLKERİM DURMAZ (DK. 40): Fenerbahçe'nin ikinci golü de bir duran top sonucunda gelmiş. Maç bu tempoda giderse, bütün goller duran toplardan olacak gibi gözüküyor. Futbolun doğasına uygun bir pozisyon yaşanmadı karşılaşmada.


 GÜNTEKİN ONAY (DK. 45): Fenerbahçe-Antalyaspor karşılaşması düşük tempoda başladı. 3 gol oldu ve 3'ü de duran toptan geldi. Ligin aynı zamanda duran toplardan en fazla gol atan takımı Fenerbahçe. Bu avantajını ilk yarıda iyi kullandı Antalyaspor karşısında.  


 RIDVAN DİLMEN: (DK. 45): Fenerbahçe, Salih ve Sow'un yaratıcılığıyla bir şeyler yapmak istiyor. Ancak ilk yarıda etkili olamadılar. Bu oyun anlayışında gol duran toptan gelecek gibi gözüküyordu ve 3 gol de duran toplardan geldi. Kalitesi yüksek bir maç beklemiyordum zaten. İkinci yarda da kalite olacağını sanmıyorum.

 
 RIDVAN DİLMEN: (DK. 45): Fenerbahçe'ye şöyle bir şans doğdu. Rakipleri cuma ve cumartesi günü puan kaybedince, kazanıp matematiksel olarak ilk defa şampiyon olma şansını yakalayabilirler. Fenerbahçe de böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyor. Antalyaspor da beraberlik için oynamıyor. Onlar da kazanmak için mücadele ediyorlar.


 ABDÜLKERİM DURMAZ (DK. 65): İkinci yarı da ilk yarıdan çok farklı başlamadı. Tempo düşük. Özellikle Fenerbahçe öne geçtikten sonra 6 önemli oyuncusunun eksikliğiyle de ikinci yarıda tempoyu düşük tutuyor. Farkı artırmak yerine garantiye gidip skoru korumak istiyor. Dolayısıyla rakip kalede pozisyon bulamıyor. Topla oynama anlamında da Antalyaspor daha önde.  


 MERT AYDIN (DK. 80): Düşük tempolu, az pozisyonlu bir maç oluyo. Duran toplarla gelen goller maçın skorunu belirliyor. Fenerbahçe eksiklerinden mi, yoksa rakiplerinin puan kayıplarından mı bilinmez? Oyunu hiçbir zaman domine edemedi. Puana çok fazla ihtiyacı olan Antalyaspor ise eline geçen fırsatları değerlendiremiyor. Ersun Yanal oyuncu değişiklikleri yapıyor ancak şu anda değişen bir şey yok.

Sayfa Yükleniyor...