"Önemli 2 puan kaybettik"

Spor Toto 2. Lig'de dün deplasmanda Hacettepespor ile 0-0 berabere kalan 1461 Trabzon'da kulüp futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, kazanabilecekleri maçta önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi.

NTV Spor 26.02.2015 - 16:38
"Önemli 2 puan kaybettik"

Şanver, Ankara'ya galibiyet için gittiklerini belirterek, "Maçın genelinde pozisyon bulan, üreten taraf bizdik. İlk yarıya baktığımızda 6-7 net pozisyon harcadık. Rakibe pozisyon vermedik. İlk yarıda yapılması gereken her şeyi yaptık. İkinci yarıda da net pozisyonları harcadık. Sonuç olarak kazanabileceğimiz maçta önemli 2 puan kaybettik" dedi.

Takım olarak kesinlikle mücadeleden yılmayacaklarını dile getiren Şanver, "Herkesin sabırlı olması gerekir. Hedefimiz sonuna kadar zirveyi kovalamak olacak. Hacettepespor maçını unutup tüm enerjimizle hafta sonu sahamızda oynayacağımız Fethiyespor maçına kilitlendik" diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Şanver, "Sezon sonunda hedefimize ulaşmak için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bir takımın iç sahadaki en büyük gücü taraftarıdır. Ligde ilk 5'e girmek için Fethiyespor maçında taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onlardan 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...