Shakhtar doludizgin!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Ligi'nin 3. hafta maçında Hoverla'yı 2-0 yendi; üçte üç yaptı.

NTV Spor 01.08.2015 - 21:27
Shakhtar doludizgin!

Sezona 2-0'lık Olexa galibiyetiyle başlayan ve geçen hafta da deplasmanda Volyn'i 4-1 yenen Shakhtar, Hoverla'yı 2-0 yenerken zorlanmadı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 50. dakikasında Alex Teixeira jeneriklik bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. 74'te Eduardo sahneye çıkarken, kaydettiği golle takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşma da bu skorla sona erdi ve Shakhtar, 3. hafta maçını da galibiyetle tamamladı.

Geçen sezonu Dynamo Kiev'in ardından 2. sırada tamamlayan Mircea Lucescu'nun ekibi puanını 9'a çıkarırken, Hoverla 2 puanda kaldı.

Diğer yandan, Brezilya Milli Takımı'nda yapılan doping testinde ilk numunesi pozitif çıkan ve Fenerbahçe ile oynanan ilk eleme maçında sahaya çıktığı için sarı-lacivertlilerin UEFA'ya itirazda bulunduğu Shakhtar Donetskli futbolcu Fred, Hoverla maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçe, "Devler Ligi" 3. ön eleme turunda 0-0'ın rövanşında, 5 Ağustos Çarşamba günü TSİ 21.45'te başlayacak maçta Ukrayna temsilcisine konuk olacak.

Sayfa Yükleniyor...