Kendi işini kendi gördü!

Kaçırılan Meksikalı futbolcu Alan Pulido’nun esaretten nasıl kurtulduğu ortaya çıktı. Pulido, kendisini kaçıranlardan birini telefonunu alarak, polisi aramayı başarmış.

NTV Spor 31.05.2016 - 12:08
Kendi işini kendi gördü!

Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'ta forma giyen Alan Pulido, ülkesi Meksika'da 4 kişi tarafından fidye için kaçırılmıştı. Pulido, kısa süre içinde özgürlüğüne kavuştu. 25 yaşındaki meksikalı oyuncunun esaretten nasıl kurtulduğu ise bölge savcısının açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Savcıya göre Pulido, tutulduğu evde bir süre sonra,  kendisini bir çete üyesi ile baş başa buldu. Diğer 3 çete üyesinin dışarı çıkmasını bir fırsat olarak gören Meksikalı oyuncu, ellerinin de bağlı olmamasından yararlanarak, kendisini kaçıran kişinin üzerine atıldı. Pulido, kısa süre içinde etkisiz hale getirdiği çete üyesinin telefonunu alarak polisi aradı. Bununla da yetinmedi; dövdüğü kişiye zorla nerede tutulduğunu söyletti. Polislere de olası bir çatışmada yanlışlıkla kendisine ateş etmemeleri için ne giydiğini tarif etti. Kısa sürede eve ulaşan polis, Pulido'yu sağ salim kurtardı. Pulido'nun hışmına uğrayan çete üyesi tutuklandı. Diğer 3 kişiyse aranıyor.

Pulido, 2014 Dünya Kupası'nda Meksika Milli Takımının da kadrosunda bulunuyordu.

Sayfa Yükleniyor...