Fenerbahçe Avrupa ikincisi!

İki yıldır üst üste ETTU CUP'ı kazanan Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı, bu sezon Şampiyonlar Ligi Finali'nde kaybetti ve Avrupa ikincisi oldu.

NTV Spor 13.04.2014 - 17:07
Fenerbahçe Avrupa ikincisi!

İki yıldır üst üste ETTU CUP'ı kazanarak, başarıya imza atan Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi Finali'nde kaybetti ve Avrupa ikincisi oldu.

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı, Şampiyonlar Ligi Finali'nde Almanya temsilcisi TTC Berlin Eastside takımına deplasmanda 3-2, evinde ise 3-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan rövanş maçını Başkan Vekili Abdullah Kiğılı ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Ünal Uzun, Yalçın Haker, Serdar Erkan, Metin Doğan ve Selim Kosif de izledi.

Melek Hu ilk sette Georgina Pota'ya 3-1,  ikinci sette de Viktoria Pavlovic,  Shan Xiaona'ya aynı skorla mağlup oldu. (0-2) Cheng Ching ile Irene Ivancan arasında oynanan üçüncü set büyük çekişmeye sahne oldu. Cheng Ching seti 3-2 kaybedince, sarı-lacivertli takım maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

Alman ekibine kupasını Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinden Serdar Erkan verirken, sarı-lacivertli oyunculara ise madalyalarını yönetim kurulu üyelerisi Metin Doğan verdi.

Sayfa Yükleniyor...