Gözü "Asrın Güreşçisi"nin tahtında!

Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Taha Akgül, "Başkanımız Hamza Yerlikaya'nın birçok rekoru var. Benim hedefim de Başkanımızın rekorlarını kırmak" dedi.

NTV Spor 09.09.2014 - 14:27
Gözü "Asrın Güreşçisi"nin tahtında!

Dünya Şampiyonası'nın ilk gününde serbest stil 125 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan Akgül, altın madalya heyecanı ve hedeflerini anlattı. Kilosunda şampiyonluk favorisi gösterildiğini hatırlatan Akgül, Türkiye'ye altın madalya ile dönecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
 
GÖZÜNÜ YERLİKAYA'NIN REKORLARINA DİKTİ
Serbest stilde 3 yıl üst üste Avrupa şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştirdiğini ifade eden Akgül, "Henüz 24 yaşımdayım. Avrupa şampiyonalarında rekor kırdım, şimdi sırada dünya şampiyonaları rekoru var" dedi.
     
Dünya Güreş Birliği tarafından kilosunda dünyanın en iyi güreşçisi seçildiğini ve bunun verdiği öz güvenle Dünya Şampiyonası'na katıldığına dikkati çeken Akgül, "Bütün rekorlar bizleri bekliyor. Grekoromen stilde Başkanımız Hamza Yerlikaya'nın birçok rekoru var. Benim hedefim de Başkanımızın rekorlarını kırmak. Emin adımlarla ilerliyorum ve umuyorum ki bunu başaracağım" diye konuştu.
  
Şampiyon olduktan sonra yaşadığı duyguları dile getiren Akgül, gece uyuyamadığını bu nedenle sabaha kadar sabaha kadar müzik dinleyerek zaman geçirdiğini anlattı.

Sayfa Yükleniyor...