Lynch ilk kez NTV Spor'a konuşunca...

NTV Spor, Amerikan basınının gündemini belirledi. NFL oyuncusu Marshawn Lynch'in Super Bowl'da kazananı belirleyen pozisyonla ilgili NTV Spor'da yaptığı açıklamalar; birçok haber sitesi ve ajanslara haber oldu.

NTV Spor 02.03.2015 - 11:35
Lynch ilk kez NTV Spor'a konuşunca...

Amerikan Ulusal Futbol Ligi NFL'de Seattle Seahawks adına oynayan Marshawn Lynch'in NTV Spor'da yaptığı açıklamalar Birleşik Devletler'de geniş yankı uyandırdı. Basınla iletişimde sorunlar yaşayan Lynch'in NTV Spor ekranlarında sorulan tüm sorulara samimi yanıtlar vermesi; küresel anlamda birçok takipçisi olan internet siteleri ve ajanslara haber olarak yansıdı. 2012 yılında cezaevine girdiği dönemde Amerikan basınının kendisine destek olmadığını savunan Marshawn Lynch, bu nedenle Birleşik Devletler basınıyla arasına mesafe koyarken, sorulan hiçbir soruya yanıt vermiyordu. Ancak Lynch, Seahawks'ın Super Bowl'u kaybetmesine yol açan pozisyonu ilk kez NTV Spor ekranlarında yorumladı. Marshawn Lynch, imajı nedeniyle son topun kendisine verilmediğini ima etti.   

Amerika'nın önde gelen spor platformlarından Sports Illustrated'da yer alan haberin başlığında Lynch'in "Son topu bekliyordum" şeklindeki açıklaması yer aldı. ESPN internet sitesi de; Marshawn Lynch'in NTV Spor'daki açıklamalarını ön plana çıkardı.

Seattle Seahawks'ın yıldızının pozisyonla ilgili olarak ilk kez konuştuğunu vurgulayan USA Today gazetesi de; Lynch'in NTV Spor'daki değerlendirmelerini okuyucularına aktardı.

Dünya çapında milyonlarca okuyucusu olan Time dergisi; internet sitesindeki haberinde Marshawn Lynch'in açıklamalarına yer verirken; dünyanın en çok takip edilen haber sitelerinden Yahoo ile Bleacher Report adlı blog sitesi de Marshawn Lynch'in Super Bowl'daki son pozisyonla ilgili NTV Spor ekranlarındaki değerlendirmelerini paylaştı.

Sayfa Yükleniyor...