Paşa'nın melekleri Almanya yolcusu

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, hafta sonunda oynayacakları Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası çeyrek final ilk maçından avantajlı bir skorla dönmek istediklerini bildirdi.

NTV Spor 05.03.2015 - 10:40
Paşa'nın melekleri Almanya yolcusu

EHF Kupası'nda İspanyol ekibi Balonmano Bera Bera'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Paşa'nın melekleri, pazar günü deplasmanda Alman ekibi Buxtehuder SV'yle oynayacağı maç için yarın hava yoluyla Hamburg'a gidecek. Hamburg'da cuma ve cumartesi günleri birer antrenman yapacak olan mavi beyazlılar, ardından maç saatini bekleyecek.

TAKIM MORALLİ
Muratpaşa Belediyespor Antrönörü Birol Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında dün Kastamonu Belediyespor'u 36-27 mağlup eden takımının, Almanya yolculuğuna moralli çıkacağını belirtti.

Sakat ve cezalı oyuncusunun bulunmadığını aktaran Ünsal, "Rakibimiz 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında EHF Kupası'nda final oynamış bir ekip. Almanya'da oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Hedefimiz pazar günü Almanya'dan avantajlı bir skorla Antalya'ya dönmek" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...