"Avrupa'ya moralli hazırlanmak istiyoruz"

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, "Sezonun son deplasmanında İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak Avrupa maçlarına moralli hazırlanmak istiyoruz" dedi.

NTV Spor 06.03.2015 - 16:30
"Avrupa'ya moralli hazırlanmak istiyoruz"

Zenginal, ligde üçüncü sırada yer aldıklarını ve yarın deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etmek istediklerini söyledi.

Hedeflerinin play-off maçlarına daha moralli girmek olduğunu vurgulayan Zenginal, "Bu hafta 4. sırada bulunan rakibimiz İzmir Büyükşehir Belediyespor ile çok zor bir maça çıkacağız. Normal sezondaki son deplasmanımız.  Bu maç sonrasında Avrupa Challenge Kupası'nda çeyrek final mücadelesine çıkacağız. Normal sezonun son deplasmanında İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak Avrupa maçlarına moralli hazırlanmak istiyoruz" dedi.

Sakatlıkları bulunan oyuncuların da takıma dönmesiyle çalışmaları tam kadro gerçekleştirdiklerini ifade eden Zenginal, "İyi bir kadroya sahibiz. Hedefimiz ligde ve Avrupa'da kupa kazanmak. Bunun için her maçı final olarak görüyoruz. Takım olarak bu yükün altından kalkabilecek güce sahibiz. Sakatlıkları sona eren oyuncuların takıma dönmesiyle gerçek gücümüze kavuştuk. İyi işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Zenginal, İzmir'de bulunan Karadenizlilerden maça gelerek takıma destek vermelerini istedi.

 

Sayfa Yükleniyor...