Amasya'da hedef galibiyetle başlamak

Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off ilk maçında Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak Amasya Taşova YİBO, 5 maçlık seriye galibiyetle başlamayı hedefliyor.

NTV Spor 08.04.2015 - 14:11
Amasya'da hedef galibiyetle başlamak

Antrenör Hakan Günal, sezona ligde kalma hedefiyle başladıklarını ancak adım adım ilerleyerek play-off grubunun içinde yer aldıklarını söyledi.

Sezonu geç açtıklarını, ilk defa bir araya gelen oyunculardan takım kurduklarını ifade eden Günal, "Sporcu arkadaşlarımız çabuk kaynaştılar ve iyi takım oldular. Bugün alınan ve daha fazlası hedeflenen başarı o takımdaşlığın eseri. Hentbol camiasının beklemediği yerde, ligi dördüncü sırada bitirdik. Bunu kendi içimizde dile getirmesek de beklentimiz bu yöndeydi" diye konuştu.

Günal, play-off karşılaşmalarının çok sert geçeceğini, bu maçların şampiyonluğun yanında Avrupa'nın da kapısını açtığını belirtti.

Play-off serisinin ilk maçında yarın Ankara'da Maliye Milli Piyango ile karşılaşacaklarını belirten Günal, "Bu takım da ligin lokomotiflerinden bir tanesi. Ligi beşinci sırada bitirmeleri onlar açısından hayal kırıklığı yaratmıştır. Beş maçlık zor bir periyot bizi bekliyor. Maliye Milli Piyango karşısında sezon boyunca ortaya koyduğumuz savunma direncini sahaya yansıtırsak play-off'a galibiyetle başlayacağımıza inanıyorum. İlk maçı seyirci baskısı olmadan oynayacak olmamız bizim için avantaj" diye konuştu.

Günal, Ankara'yı deplasman olarak görmediklerini, Taşova'nın ise zor bir deplasman olduğunu lig maçlarında bütün takımlara gösterdiklerini dile getirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...