Cumhurbaşkanı Erdoğan bisiklete bindi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun tanıtımı amacıyla Üsküdar Salacak Sahili'nde gerçekleştirilen Basın Turu'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi için özel hazırlanan bisiklete bindi.

NTV Spor 18.04.2015 - 12:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan bisiklete bindi!

Bu yıl 51.'si düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da kendisi için özel hazırlanan bisiklete bindi.

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Alanya'da 26 Nisan Pazar günü başlayıp 3 Mayıs Pazar günü İstanbul'da sona erecek.

"BİSİKLETİ HENÜZ SEVDİREBİLMİŞ DEĞİLİZ"
Tanıtım sonrası açıklamalarda bulanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bisiklet olayında aslında dünyadaki birçok ülke gibi, Batılı ülkeler gibi, bisikleti henüz sevdirebilmiş değiliz. Bisiklet noktasında altyapımızı da iyi yaptık diyemeyiz, bunda da çok başarılıyız diyemeyiz. Ancak bazı illerimiz var ki, başta Konya olmak üzere onlar gerçekten bu konuda iyi adımlar atıyorlar, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki, diğer illerimizde de İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollara yönelik altyapıyı da süratle başarırız ve bisiklete olan sevdayı da artırırız. Aynı zamanda bisiklet üreten firmalarımız da fiyatları uygun hale getirirlerse o zaman bu işin tüketimi de çok daha farklı olacaktır. Buna da inanıyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a günün anısına madalya takdim etti.

Lansmana; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kültür ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İstanbul Gençlik Spor Müdürü İbrahim Koç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Sayfa Yükleniyor...