Farkı hızı olacak!

İstanbul rekora koşacak! İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu sabah saat 9.00'da start alıyor. Yarı maraton, dünyanın en hızlı parkurlarından birine ev sahipliği yapacak.

NTV Spor 25.04.2015 - 09:33
Farkı hızı olacak!

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, Tarihi Yarımada'nın tüm güzelliklerini gözler önüne seren yollarda koşulacak. Startı sabah 9.00'da verilecek organizasyon, dünyanın en hızlı yarış parkurlarından birine de ev sahipliği yapacak. 

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda 21 kilometre güzergahında start Yenikapı'dan verilecek. Yarışmacılar sahilden Kumkapı, Sirkeci-Eminönü-Unkapanı, Fener ve Balat'ı geçerek Haliç Köprüsü altında bulunan ışıklardan U dönüşü yapıp aynı istikameti seyredecek. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, sahil yolundan geri koşuyla, yarışın başladığı yer olan Yenikapı Miting Alanı'nda son bulacak.

Organizasyonun bir diğer yarışı olan çeyrek maraton ise yarı maraton ile aynı güzergahı kullanacak. Yenikapı Miting Alanı'ndaki start yerinden koşuya başlayacak yarışmacılar, Sirkeci ışıklar güzergahından 200 metre önce yol üzerinde U dönüşü yaparak yine başlangıç alanındaki bitiş çizgisine ulaşacak.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda bu yıl ilk kez koşulacak bayrak yarışında ise aynı güzergah kullanılarak her 5 kilometrede bir bayrak değişimi yapılacak.

Yarı Maraton için İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Sayfa Yükleniyor...