"Hedefimiz şampiyonluk"

Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, İzmir'de 16-17 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Spor Toto Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonunda şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 14.05.2015 - 14:16
"Hedefimiz şampiyonluk"

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Arın, yoğun bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Bu yıl VELUX EHF Şampiyonlar Ligi, Türkiye Süper Kupası, Süper Lig ve Spor Toto Türkiye Kupası olmak üzere tam dört kulvarda mücadele ettik" ifadesini kullandı.

EHF Şampiyonlar Ligi'nin hem kendileri hem de Türk hentbolu için büyük bir tecrübe olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı antrenör, "Süper Kupa'yı müzemize götürdük. Ligde normal sezonu lider tamamladık ve play-off'larda rakiplerimizi geçerek finale kadar yükseldik. Bu hafta sonu İzmir'de oynayacağımız Türkiye Kupası'nda ise her kulvarda olduğu gibi yine hedefimiz kupaya uzanmak" şeklinde görüşlerini aktardı.

Müfit Arın, yarı finalde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'la karşılaşacaklarını da hatırlatarak, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak galibiyete uzanıp finale çıkmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Celal Atik Spor Salonu'nda düzenlenecek organizasyonda Beşiktaş Mogaz'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Kayseri Rainbow ile İstanbul Anafen Koleji mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...