A Milli Güreşçilerimiz İspanya yolcusu

2015 yılındaki uluslararası turnuvalarda boy göstermeye devam eden Grekoromen Stil A Milli Güreşçilerimiz, 11-12 Temmuz'da İspanya'da düzenlenecek Büyükler Grand Prix Güreş Turnuvası'nda ülkemizi temsil edecek.

NTV Spor 10.07.2015 - 10:31
A Milli Güreşçilerimiz İspanya yolcusu

Eylül ayında Amerika'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren milli güreşçilerimiz, bir yandan da prova niteliği taşıyan organizasyonlarda mindere çıkıyor.

11-12 Temmuz tarihlerinde İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleştirilecek Grand Prix Güreş Turnuvası'nda grekoromen stilde, 59 kiloda Mustafa Sağlam, Erhan Karakuş, Şerif Kılıç, 66 kiloda Atakan Yüksel, Abdulsamet Günal, Enes Başar, 75 kiloda Şeref Tüfenk, Osman Köse, 80 kiloda Aslan Atem, Şaban Karataş, Doğan Göktaş, 98 kiloda Ahmet Taçyıldız, Fatih Başköy ve Doğan Yılmaz milli mayo giyecek.

Akif Canbaş ve Yusuf Düzer'in antrenör olarak minder kenarında görev alacağı organizasyonda ter dökecek sporculara sonuna kadar güvendiğini belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, İspanya'dan iyi sonuçlarla yurda döneceklerine inandığını söyledi.

 

Sayfa Yükleniyor...