Boksta dev unvan maçı!

Boks dünyasında gözler, Wladimir Klitschko ile Tyson Fury'yi karşı karşıya getirecek dünya ağır sıklet unvan maçına çevrildi. Hem Fury, hem de 11 yıldır maç kaybetmeyen Klitschko kendinden emin görünüyor. Almanya'nın ev sahipliği yapacağı bu dev unvan maçı, gece yarısından itibaren NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 27.11.2015 - 11:46
Boksta dev unvan maçı!

Wladimir Klitschko, son 11 yıldır, profesyonel boks dünyasının tek hakimi. 2004'ten beri maç kaybetmeyen 39 yaşındaki Ukraynalı boksör, yaşadığı Almanya'nın ev sahipliği yapacağı unvan maçında, kendisinden 12 yaş küçük İngiliz boksör Tyson Fury karşısında, ağır sıklet unvanını korumaya çalışacak. 

Üst üste 23 unvan maçından galip ayrılan Klitschko, unvanını 24. kez korumak için ringe çıkacak. Tyson Fury ise bugüne dek yaptığı 24 maçta yenilgi almadı. İngiliz boksör bu maçların 18'ini nakavt ile kazandı. Bununla birlikte, Klitschko'nun son 5 unvan maçının 4'ünde, rakiplerinin yenilgisi bulunmuyordu.

2 boksör de son derece iddialı. Klitschko'nun ringlerdeki hakimiyetine son vereceğini söyleyen Fury, dev maçtan önce; "Önce onu yeneceğim. Ardından da ringde şarkı söyleyeceğim" dedi. Klitschko ise kendisini yenebilecek tek boksörün yine kendisi olduğunu savundu. Kimsenin kendisini yenmesine izin vermeyeceğini söyleyen Ukraynalı boksör, 2006'dan beri elinde tuttuğu dünya ağır sıklet boks şampiyonu unvanını korumaya kararlı.

Klitschko'dan hem daha cüsseli hem de daha genç olan Fury'nin, unvan maçında neler yapacağı merakla bekleniyor. Zira otoriteler, rakibinden çok daha deneyimli ve teknik bir boksör olan Klitschko'yu yine favori gösteriyor.

ŞÖLEN SAAT 22:00'DE BAŞLIYOR!
NTV Spor'da boks şöleni, bu gece saat 22:00'den itibaren başlayacak. Wladimir Klitschko ile Tyson Fury'i karşı karşıya getirecek dünya ağır sıklet unvan maçı ise gece yarısından itibaren canlı olarak NTV Spor ve NTV Spor.net'ten yayınlanacak.

Canlı yayın programı şu şekilde:
22:00 Jono Carroll - Miguel Gonzales
22:45 Robert Tlatlik - Said Rahimi
00:05 WLADIMIR KLITSCHKO - TYSON FURY

Sayfa Yükleniyor...