Sürprize izin vermediler!

Galler'in başkenti Cardiff'te düzenlenen ve NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan unvan gecesinde favoriler sürprize izin vermedi.

NTV Spor 15.05.2016 - 09:23
Sürprize izin vermediler!

Gecenin ana maçında ringe çıkan İngiliz Lee Haskins, IBF horoz sıklet dünya şampiyonluğu kemerini korumak için Meksikalı Ivan Morales ile karşı karşıya geldi.Karşılaşmaya hızlı giriş yapan taraf şampiyon Haskins olurken, İngiliz boksör son rauntlara kadar tekniğiyle rakibine üstünlük kurdu. Morales son rauntlarda yorgunluk emareleri gösteren Haksins'e karşı tempoyu arttırsa da bu performansı maçı kazanması için yeterli olmadı ve 12 raunt sonunda masa hakemlerinin ortak kararıyla karşılaşmayı kazanan ve kemerini korumayı başaran taraf İngiliz şampiyon Lee Haskins oldu.

Gecenin 2. ana maçında yenilgisiz İngiliz Craig Kennedy ile Belçikalı rakibi Joel Djeko IBF uluslararası yarı ağır sıklet şampiyonluğu için karşı karşıya geldi. Maçın favorisi olan Kennedy, 2 kez knockdown durumuna geldiği karşılaşmayı 10 raunt sonunda 3 masa hakeminin 2'sinin lehte 1'inin ise aleyhte kararıyla zor da olsa puanla kazanmayı başardı. Böylece Craig Kennedy IBF'in yeni uluslararası yarı ağır sıklet şampiyonu unvanını eline geçirdi.

Galler gecesinin bir diğer önemli maçında Galli boksör Andrew Selby 12 raunt boyunca sürklase ettiği İngiliz rakibini puanla yenerek yeni Britanya sinek sıklet şampiyonu oldu.

Gecenin alt maçlarında ise süper hafif sıklette Josh Taylor, orta sıklette Conrad Cummings ve hafif ağır sıklette Morgan Jones rakiplerini yenerek çıkışlarını sürdürürken, yarı orta sıklette Paddy Gallagher yenilgisiz rakibi Tony Dixon'ı ilk rauntta nakavt ederek gecenin tek sürprizine imza attı.

Sayfa Yükleniyor...