Buz hokeyinde Tarık Göçmen dönemi

Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı'nın başına Tarık Göçmen geldi. Göçmen 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

NTV Spor 05.09.2010 - 14:55
Buz hokeyinde Tarık Göçmen dönemi

Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı antrenörlüğüne Tarık Göçmen getirildi.

Tarık Göçmen, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun Mebusevleri'ndeki binasında düzenlenen törenle, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Federasyon başkanı Akın Kılavuz, törende yaptığı konuşmada federasyonun hem ekonomik, hem de sportif anlamda çok büyüdüğünü belirterek, ekonomik başarıların sportif başarıları destekleyeceğini, bunun için de Tarık Göçmen ile anlaşmaya varıldığını söyledi.

Milli takımları ve 2011 Erzurum Üniversite Kış Olimpiyat oyunlarının planlanması için 1 yıl boyunca Türk buz hokeyini, Göçmen'e emanet ettiklerini ifade eden Kılavuz, "Bugün, Türk Buz Hokeyi Federasyonu için önemli bir gün. İnşallah, Türk Buz Hokeyi için iyi ve güzel bir başlangıç olacak" dedi.

Tarık Göçmen ise çok mutlu olduğunu kaydederek, "Federasyonun hedefleri doğrultusunda çalışmalar yapmak için geldim. Aklımla ve kalbimle birlikte, en iyisini yapmak için buradayım. Benim felsefemdeki tek şey çalışıp başarılı olmaktır. Bunun için sonuna kadar özverili bir şekilde çalışacağım. Türk Antrenörlerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...