Super Bowl New York Giants'ın

NFL'de sezonun şampiyonunu belirleyen Super Bowl'u New York Giants kazandı. New England Patriots'ı 21-17 ile geçen Giants, 2008'de devirdiği rakibine rövanşı alma fırsatını vermedi.

NTV Spor 06.02.2012 - 10:13
Super Bowl New York Giants'ın

NFL'de şampiyonu belirleyen 46. Super Bowl'u New England Patriots'ı 21-17 geçen New York Giants kazandı. 2008'de Patriots'ı yenen Eli Manning ve arkadaşları, bir kez daha Tom Brady önderliğindeki rakibine şans tanımadı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük spor olayı olarak kabul edilen ve dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan Super Bowl, dün gece 46. kez oynandı. Indianapolis'te oynanan karşılaşmanın bitimine 57 saniye kala Bradshaw'ın Touchdown'ıyla kazanan Giants, son 4 yılda 2. şampiyonluğunu elde etti.

İlk çeyreği 9-0'lık üstünlükle kapatan Giants'a, Patriots ikinci çeyrekteki başarılı oyunuyla cevap verdi ve New England Patriots devreyi 10'a 9 önde kapattı. Milyonlarca insanı ekrana kilitleyen maçın devre arasında Madonna sahneye çıktı.

Üçüncü çeyrekte 7-6 üstünlük sağlayan Patriots, son çeyrekte sayı üretemedi ve maçın bitimine 57 saniye kala Bradshaw'ın Touchdown'ıyla New York Giants maçtan 21-17'lik galibiyetle ayrıldı. Super Bowl'un en değerli oyuncusu ise Eli Manning oldu. 296 yard'da 40'da 30 pas isabeti bulan Manning, kariyerinin ikinci "Super Bowl Mvp" ödülünü elde etti.

Sayfa Yükleniyor...