Buz hokeyi şampiyon Gümüş Patenler!

Buz hokeyinde bu sezon şampiyonluğa, finalde Polis Akademisi'ni farklı mağlup eden Gümüş Patenler Spor Kulübü ulaştı.

NTV Spor 09.04.2012 - 14:10
Buz hokeyi şampiyon Gümüş Patenler!

Buz hokeyinde 2011-2012 sezonu Erkekler 1. Ligi'nin şampiyonu Gümüş Patenler Spor Kulübü oldu.

Ankara'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü buz pateni tesislerinde yapılan final maçında Polis Akademisi ve Spor Kulübü'nü 4-0 yenen Gümüş Patenler Spor Kulübü, ligi birinci sırada bitirdi. Ligde ikinciliği Polis Akademisi ve Koleji Spor Kulübü elde ederken, Yükseliş Spor Kulübü 3. sırada yer aldı.

Şampiyon olan Gümüş Patenler Spor Kulübü ile lig ikincisi Polis Akademisi ve Koleji, gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.

Bu arada final maçlarının sonunda düzenlenen ödül töreninde, Gümüş Patenler Spor Kulübü'nden Berk Aydoğan en iyi kaleci ve Cem Tereyağoğlu en iyi defans oyuncusu seçilirken, Yükseliş Spor Kulübü'nden Mert Hacipoğlu en iyi forvet, Polis Akademisi ve Koleji Spor Kulübü'nden Mevlüt Kumcu da en değerli oyuncu ödüllerini aldılar.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun yeni başkanı Orhan Duman, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ödül alan tüm sporcuları, idarecileri ve kulüp yöneticilerini kutlayarak, "Müsabakaları yöneten çok değerli hakem arkadaşlarımıza, tesis yönetimi ve ekiplerine, tribünleri dolduran seyircilere ve bizlere destek olan basın kuruluşlarına tek tek teşekkür ediyorum. Buz hokeyi ailesi olarak hep birlikte elele vererek pek çok başarıya imza atacağımıza ve Türk buz hokeyini kısa zamanda hak ettiği yere taşıyacağımıza gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...