Offshore'a 'ECI' takımı damga vurdu

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan Samsun'daki yarışlar, sona erdi. Birinciliği 44.59,234'lük derece ile Kerem Tuncer ve Alpay Akdilek idaresindeki ''ECI'' takımı aldı.

NTV Spor 20.05.2012 - 16:34
Offshore'a 'ECI' takımı damga vurdu

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan Samsun'daki yarışlar, sona erdi. 

Samsun Valiliği ev sahipliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen şampiyona, ikinci gün yarışlarıyla tamamlandı.

İç Liman sahasında 10 tekne ve 20 sporcunun katılımıyla ''Samsun Grand Prix 2'' adı altında düzenlenen yarışlarda birinciliği 44.59,234'lük derece ile Kerem Tuncer ve Alpay Akdilek idaresindeki ''ECI'' takımı aldı.

Yarışta, ''ECI'' ekibinin ekibinin bir saniye gerisinde kalan Beşiktaş-Miele takımından Murat Leki ve Orçun Tufan'dan oluşan ekip ikinci, İlker Özmen ve Umur Duyar'dan oluşan Lenore Yacht takımı ise 45.15.250'lik derece ile üçüncü oldu.

Organizasyonda Samsun Grand Prix 2'de yeşil bayrağın kalkmasıyla birlikte start alan tekneler, ilk turlarını tamamlamaya çalışırken, İtalyan pilotların yarıştığı GSYİAD Galatasaray takımı bir tam tur takla atarak yarışa veda etti.

Süha Yenigül ve Joao Filipe ikilisinin yarıştığı, GHB Offshore Racing Team ise pitstop çıkışı yanlış şamandıra dönüşü nedeniyle ''stop and go'' cezası alarak yarışa devam etti.

Dün gerçekleştirilen yarışta da teknik arıza nedeniyle yarışa veda eden Angel Yacht bugün de WD40 teknesi ile çarpışarak takla attı ve yarış dışı kaldı. WD40 teknesi de birkaç tur sonra yarış dışı kalanlar listesine eklendi.

Sayfa Yükleniyor...