Bilardoda Türk sporcular damga vurdu

69. 3 Bant Ferdi Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda Türk sporcular Murat Naci Çoklu, Savaş Bulut, Tayfun Taşdemir ve Lütfi Cenet, final grubunda mücadele hakkı elde ettiler.

NTV Spor 25.05.2012 - 23:44
Bilardoda Türk sporcular damga vurdu

69. 3 Bant Ferdi Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda mücadele eden 4 Türk sporcu, aldıkları  başarılı sonuçlarla final grubunda mücadele etme hakkı elde ettiler.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Spor Merkezi'ndeki şampiyona, grup maçlarıyla devam etti. Avrupa'nın önemli isimleriyle eşleşen Türk sporcular Murat Naci Çoklu, Savaş Bulut, Tayfun Taşdemir ve Lütfi Cenet, kazandıkları maçların ardından yarın çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek.

Avrupa ve dünyanın önemli isimlerinden Belçikalı Eddy Merckx ile aynı grupta mücadele eden Murat Naci Çoklu ve Savaş Bulut, çok iyi performanslar sergileyerek üst tura yükseldi. Dünya ve Avrupa dereceli sporcu Tayfun Taşdemir ise yüksek averajla grup müsabakalarını lider tamamladı. Yine dünya ve Avrupa dereceli diğer milli sporcu Lütfi Cenet de bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Bu arada, final grubunda çeyrek finale çıkmak için mücadele verecek Tayfun Taşdemir, İspanyol Javier Palazon ile eşleşirken, Murat Naci Çoklu Yunan Nikos Polychronopoulos ile karşılaşacak. Diğer Türk sporculardan Lütfi Cenet, bu turda Hollanda'dan Dick Jaspers'in rakibi olurken, Savaş Bulut ise Fransız Leremy Bury ile karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...