"70'imde de şampiyon olabilirim"

Samsun'da düzenlenen Artistik Bilardo Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan Milli bilardocu Serdar Gümüş, NTV Spor'a konuk oldu. 56 yaşında dünya şampiyonu olan milli bilardocu Serdar Gümüş, hırsı ile 70 yaşında da şampiyon olabileceğini söyledi.

NTV Spor 21.09.2012 - 16:01
"70'imde de şampiyon olabilirim"

Samsun'da düzenlenen Artistik Bilardo Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan Milli bilardocu Serdar Gümüş, NTV Spor'dan Mehmet Sevinç'in konğu oldu.

Bilardoda yaşın hiçbir önemi olmadığını söyleyen Serdar Gümüş, bilardoya çok erken başladığını belirtti. Gümüş, konuyla ilgili olarak "Babam bilardo salonu sahibiydi. Salona gitmeyeyim evde oynayım diye eve bilardo masası aldı. 1,5 yaşındayken bilardo oynamaya başladım. İlk zamanlarda bilardoyu sandalye üzerinde oynuyordum " ifadelerini kullandı.

Dünya şampiyonu bilardocu, bilardo sevgisinin kendisinde 80'li yıllarda katıldığı turnuvalar sayesinde başladığını söyledi.

56 yaşında şampiyon olan milli bilardocu, "Çok hırslı bir yapıya sahibim, beni kızdırırlarsa gelecek sene de şampiyon olurum, hatta 70 yaşında bile şampiyon olabilirim" dedi.

Son olarak ülkemizde bilardo sporunun kötü bir imaja sahip olduğunu vurgulayan Gümüş, bunun giderilebilmesi için ailelere bilardo sporunu göstermek, çocuklara bu sporu sevdirmek gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Sayfa Yükleniyor...