Ringde final zamanı!

Muğla'da devam eden Türkie Kulüplerarası Boks Şampiyonası'nda final karşılaşmaları yarın oynanacak.

NTV Spor 21.12.2012 - 17:49
Ringde final zamanı!

Türkiye Kulüplerarası Boks Şampiyonası, Muğla'da devam ediyor.

Muğla Atatürk Spor Salonu'nda devam eden şampiyonanın yarı final karşılaşmalarında ringe çıkan 40 boksör, finale yükselebilmek için mücadele ediyor.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 kulüpten yaklaşık 100 sporcunun katıldığı şampiyonada yarın final karşılaşmalarının yapılacağını söyledi.

Şampiyonada kıyasıya mücadele yaşandığını belirten Hacıcaferoğlu, ''Muğla Boks Spor Kulübü de şampiyonada önemli maçlar yapıyor. Muğla, boks sporuyla 4 yıl önce tanışmasına rağmen şimdiye kadar önemli başarılara imza attık. Bundan sonraki dönemde de boks sporunun Muğla'da gelişmesi için ilçeler bazında da çalışma yürüteceğiz'' dedi.

Türkiye Kulüplerarası Boks Şampiyonası'nın Muğla'da yapılmasından dolayı mutlu olduklarına işaret eden Hacıcaferoğlu,''İnşallah buradaki sporcularımız önümüzdeki dönemde ülkemize madalyalar kazandırırlar ve hepimizi gururlandırırlar. Yarın final müsabakalarının yapılacağı şampiyonada büyük bir coşkuya ortak olacağız'' diye konuştu.

Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı Mert Öztemel, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile çok sayıda boksseverin izlediği müsabaka kapsamında yarın final karşılaşmaları yapılacak ve 20 boksör birincilik için mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...