"Ülkemize başarıyla dönmek istiyoruz"

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'ndan başarıyla dönmek istediklerini ifade etti.

NTV Spor 15.09.2013 - 12:34
"Ülkemize başarıyla dönmek istiyoruz"

Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'ndan başarıyla dönmek istediklerini söyledi.

Çınar, Genç ve Yıldız Bayanlar milli takımlarının, Çankırı ve Kastamonu'daki kampların ardından, 23 kişilik sporcu kadrosu ile 10 Eylül'den beri Bulgaristan'da şampiyona öncesi son kampı yaptıklarını belirtti.

Bulgaristan, Cezayir, Azerbeycan, Amerika Birleşik Devletleri ve Romanya ile kamp yaptıklarını dile getiren Çınar, sporcularının muhtemel rakipleri ile şampiyona öncesi antrenman ve maç yapma fırsatını bulduklarını ifade etti.

Çınar, rakiplerini etüt ettiklerini vurgulayarak, "Bulgaristan'ın Albena şehrinde 20 Eylül'de başlayacak şampiyonaya sporcularımızı en iyi şekilde hazırlıyoruz. Sporcularımızın teknik taktik gelişimini en üst düzeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Sporcularımızın moralleri yerinde, performansları da oldukça iyi. Ülkemize başarıyla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...