Spor İletişim Zirvesi'ne geri sayım

Spor İletişim Zirvesi 2013 "Sporun Yıldızları Bu Zirvede Parlıyor" sloganıyla 18-19 Aralık tarihlerinde Bağlarbaşı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

NTV Spor 08.12.2013 - 23:34
Spor İletişim Zirvesi'ne geri sayım

Spor İletişim Zirvesi 2013 "Sporun Yıldızları Bu Zirvede Parlıyor" sloganıyla 18-19 Aralık tarihlerinde Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Spor İletişimi Enstitüsü tarafından ilki geçen yıl düzenlenen Spor İletişim Zirvesi'nin katılımcıları arasında bu yıl Türk Havayolları Kurumsal İletişim Direktörü Zeki Çukur, Vodafone Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin yer alırken, spor medyasının tanıdık simaları Mert Aydın, Okay Karacan, Simge Fıstıkoğlu,  Ersin Düzen, Mehmet Sevinç, Ece Vahapoğlu, Kaya Çilingiroğlu, Murat Ağca ve Banu Yelkovan da organizasyona katılacak isimler arasında yerlerini aldı.

Sporun farklı taraflarında yer alan kişi ve kurumların da yer alacağı Spor İletişimi Zirvesi 2013 Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde, 18-19 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup marka ve spor iletişimi arasındaki bağın güçlenmesi için gerekli platformun oluşturulmasını ve Türkiye'nin sürdürülebilir ilk Spor Zirvesi olma hedeflerini taşıyor.

"SPORUN YILDIZLARI" BU ZİRVEDE BULUŞUYOR
SİZ 2013'te, marka ve spor olgusu konusunda farkındalık yaratılarak sporcular/kulüpler ve markaların ortaklıklarının ülkemizde sporun gelişiminde daha etkili olması noktasında fırsatlar masaya yatırılacak; ünlü markalar, spora katkı sağlayan kurumlar ve spor dünyasından önemli isimler spor ve sporun iletişim gücünü değerlendirecek.

Zirve'nin ilk günü spor adamları ile birlikte Manifesto'dan Selin Bozkurt, Arter'den Erol Olçok, Ender Merter, Naci Cansun, Dr. Zeki Süvarioğlu, Ali Fatinoğlu, Naci Çağlayan,  spor-marka-iletişim konuları işlenirken, ikinci gün spor pazarlaması ve spor iletişimi eğitimi ile katılımcılara konunun akademik kısmı aktarılmış olacak. Eğitim bölümünde Prof. Dr. Nezih Orhun, Prof. Dr. Turgay Biçer, Prof. Dr. Birol Çotuk, Prof. Dr. Sami Mengütay, Doç. Dr. Uğur Batı, Ali Gökçe Ertan ve Yard. Doç. Dr. Volkan Ekin gibi önemli akademik isimler yanında Bülent Ülgen ve Okan Çan gibi konunun uzmanları da yer alacak.

SPOR İLETİŞİMİ ENSTİTÜSÜ SEKTÖRDEKİ HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYOR
Sporun önemli bir şekilde yaşam içerisine dahil olması sonucunda Dünya'da ve Türkiye'de kurumların sponsorluk yönetimi, kurum içinde spor iletişimi departmanları kurulması ve spor iletişimi konusunda uzmanlaşan kadrolar bu alanda bir pazarın oluşmasına ve spor endüstrisinin oluşmasına yol açıyor. Sporcular, marka danışmanları, akademisyenler ve iletişimcilerin bir araya gelerek kurdukları bir platform olan Spor İletişim Enstitüsü'nün iş modeli, disiplinler arası düşüncenin özellikle iletişim, ekonomi ve sosyal hayatın kesişim noktalarına konumlanmış olan spor sektöründe hizmet kalitesini ve paydaş yaratıcılığını artıracağı üzerine dayanıyor.

SİZ 2013'TE YILDIZLAR PARLIYOR
Yıldızların parlayacağı Spor İletişimi Zirvesi 2013, tüm katılımcılara sağlayacağı faydalarla dikkat çekiyor. Spor iletişimi, spora yatırım yapan markaların, kurumların, kulüplerin, federasyonların, turnuvaların, sporcuların iletişim süreçlerinin yönetimi olarak tanımlanıyor. SİZ 2013'te yaratılacak fayda 2014 ve sonraki yıllar içinde önem taşıyor.

Program için bilgi https://sporiletisimizirvesi.com

Sayfa Yükleniyor...