"Kendime yatırım yaptım"

Hollanda, Dünya Kupası'na Portekiz'de yaptığı kampla hazırlanıyor. Kampta düzenlenen basın toplantısında Wesley Sneijder, medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

NTV Spor 22.05.2014 - 11:25
"Kendime yatırım yaptım"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Dünya Kupası'nı iple çekiyor...

Hollanda'nın turnuva hazırlıklarını sürdürdüğü Portekiz'in Lagos kentinde kameraların karşısına geçen Sneijder, iyi bir sezonu geride bıraktığını ve Dünya Kupası'nda oynamayı beklediğini ifade ederek, "2010 Dünya Kupası'ndan daha iyi bir performans gösterebileceğime inanıyorum. Bu sezon performansım istikrarlı bir şekilde arttı ve son birkaç ayda iyi bir form yakaladım. Kendime yatırım yaptım diyebilirim. Bu nedenle milli takımdaki yerimi alacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Wesley Sneijder, teknik direktör Louis van Gaal'in Dünya Kupası'nda uygulamayı düşündüğü 5-3-2 sisteminin kendi futbol anlayışına uyacağını da dile getirdi. Sneijder'in Robin van persıe ve Arjen Robben'in arkasında Nigel de Jong ve Daley Blind ile birlikte orta sahada görev alması bekleniyor.

Hollandalı yıldız, iki forvetin arkasında görev alacak olmasını, "Kalitemi en iyi şekilde ortaya koyabileceğim bir diziliş" sözleriyle değerlendirdi.

Dünya Kupası'nda İspanya, Avustralya ve Şili ile birlikte B Grubu'nda yer alan Hollanda, ilk maçını 13 Haziran'da 2010 Dünya Kupası Finali'nde karşılaştığı İspanya'ya karşı oynayacak.

 

Sayfa Yükleniyor...