City'nin şakası yok!

Premier Lig'de Fulham ile deplasmanda karşılaşan Manchester City, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

NTV Spor 21.12.2013 - 20:25
City'nin şakası yok!

Premier Lig'de Fulham ile deplasmanda karşılaşan Manchester City, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Mücadeleye Fulham daha iyi başlasa da Yaya Toure'nin harika frikik golü, Manchester City'yi 1-0 öne geçirdi. 43'te ise Fulham ceza sahasında yaşanan karambolde Kompany topu ağlarla buluşturdu ve skor 2-0 oldu.

Maçın ilk devresi bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıda Fulham önce 50'nci dakikada Kieran Richardson'la farkı bire indirirdi, daha sonra da 69'da Kompany'nin kendi kalesine attığı gole skora 2-2'lik eşitlik geldi.

Ancak Manchester City pes etmedi. 78'de Jesus Navas, takımını 3-2 öne geçirirken, 83'te ise James Milner'ın golü mücadelenin sonucunu belirledi. Sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılan Manchester City, Premier Lig'deki puanını 35'e çıkardı.

M.UNITED ÇIKIŞA GEÇTİ
Premier Lig'de zor günler geçiren ve üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından zirveden oldukça uzaklaşan Manchester United, sahasında West Ham United'ı konuk etti.

Geçtiğimiz hafta Aston Villa'yı devirerek, biraz olsun toparlanan Kırmızı Şeytanlar, West Ham United'ı da 3-1 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından ManU, 28 puana yükseldi.

 

Sayfa Yükleniyor...