10. kez 'dalya' diyecek!

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, kariyerinde önemli bir kilometre taşını daha geride bırakmak üzere. Wenger, Premier Lig'de Chelsea ile karşılaşacakları maçta, bininci kez takımının başında sahaya çıkacak.

NTV Spor 20.03.2014 - 18:03
10. kez 'dalya' diyecek!

Herşey 1996'nın ekim ayında başladı. Arsene Wenger, Arsenal'in başına geçtiğinde, bir gazete onun için; "Arsene kim" manşetini atmıştı.

Çok fazla tanınmayan bir teknik adam olarak göreve başlayan Wenger, 18 yıldır Londra ekibinin 1 numaralı adamı. Fransız menajer, Arsenal'in başındaki bininci maçına, geçtiğimiz aylarda kendisi için; "kaybetme uzmanı" yorumunu yapan Jose Mourinho karşısında çıkacak. Wenger, Premier Lig'deki zirve yarışında belirleyeci olabilecek Chelsea karşılaşması öncesi, Arsenal'de geride bıraktığı 999 maçın kısa bir değerlendirmesini yaptı.

Kulübün resmi web sitesine konuşan deneyimli Menajer; "Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Sanki göreve dün başlamış gibiyim. 18 yıldır arsenal'in başında olduğuma inanamıyorum. Sanırım zamanın bu kadar hızlı geçmesi, sadece bir sonraki maçı düşünmemden kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.

Arsenal'in başındaki ilk 8 sezonunda, 3 lig şampiyonluğu olmak üzere 7 kupa kazanan Arsene Wenger, 2005'teki Federasyon Kupası zaferinden bu yana kupaya hasret.

Sayfa Yükleniyor...