FutbolBu haftanın nabzını tutuyor!

İşte FutbolBu! Güntekin Onay, Banu Yelkovan, Emek Ege ve Ali Ece, Tivibu Spor'da buluşuyor, ortaya doyumsuz bir sohbet çıkıyor!

NTV Spor 28.03.2014 - 14:03
FutbolBu haftanın nabzını tutuyor!

FutbolBu, her salı ve her perşembe 20.30'da Tivibu Spor'da! İşte 27 Mart 2014 tarihinde Tivibu Spor'da yayınlanan FutbolBu programının en özel dosyaları...

FRANSA'DA 31. HAFTANIN ANALİZİ
Fransa Ligi'nde bu hafta sonunun en önemli maçı Lyon-Saint Etienne arasında oynanacak. Bu derbinin yanı sıra lider Paris Saint-Germain, Nice'e konuk olurken, Monaco da Evian deplasmanında 3 puan arayacak.

İTALYA'DA 31. HAFTANIN ANALİZİ
4 maç sonra ligde galibiyet almayı başaran ve deplasmanda Fiorentina'yı yenen Milan, evinde Chievo'yu da yenip moral çıkışını devam ettirmek amacında. Salı gecesi son dakika golüyle Torino'yu yenip 2.lik yarışında avantajını sürdüren Roma ise Pazar gününün açılış maçında kümede kalmak için son şanslarını değerlendirmek isteyen Sassuolo'ya konuk olacak.

PORTEKİZ'DE 25. HAFTANIN ANALİZİ
Portekiz'de haftasonunda 25. hafta mücadelesi yaşanacak. Lider Benfica zorlu Braga deplasmanına konuk olurken, takipçisi Sporting Lizbon ise sahasında Vitoria Guimaraes'i konuk edecek. İşte Portekiz'de hafta sonu oynanacak maçların analizleri...

 

Sayfa Yükleniyor...